geçenlerde sınıfça pikniğe gittik yedik içtik filan akşam oldu artık gitme zamanı piknik yaptığımız yer bafraya 17-18km uzaklıkta bişey.canım sıkıldı arkadaşlara dedim hadi la yürüyerek dönelim önce tabi hepsi itiraz etti sonra biri tamam ben geliom deyince öbürüde kabul etti bir diğeri bizi kararımızdan vazgeçirmeye çelıştı amka nafile mecbur oda kabul etti biz hocayı aradık hocam biz yürüyerek geliyoz bizi almaya gelmeyin dedik ilk baş hocada şaşırdı kabul etmedi fakat ısrar edince kabul etti.sonra başladık yola up uzun asfalt ben ayakkabılarıda çıkardım yalın ayak asfaltta yürüyorum.4 kafadar yürüyoz durmadan yolda bizi görenler biraz şaşkın şaşkın bakıyolardı hele bitane adam gördük selam verdik bize nerden geliyonuz nere gidionuz die sordu biz de 19MAYIS tan geliozBAFRA ya gidioz deyince adamın yüz ifadesi birden değişti tabi heralde bizi sarhoş filan snmıştır zaten ayyaş gibi yürüyoduk piknikte okadar tepinmişiz bide yol yürüyünce iice bittik.saat 18.30 da başladık yola 21.30da vardık bafra ya biraz delice bişey ama arkadaşlarla ii bir anı oldu